• Blokkerk

Een inspirerende plek
voor al je ideeën

Ligging en omgeving

De Blokkerk gelegen in het rustige Westfriesland, maar evengoed op slechts  5 minuten rijden van het centrum van Hoorn en de snelweg A7. Blokker is door middel van de nieuwe Westfrisiaweg snel te bereiken vanaf o.a. Enkhuizen, Bovenkarspel en Medemblik. We beschikken over een eigen parkeerterrein waar gasten gratis gebruik van kunnen maken. Op 300 meter afstand bevindt zich een winkelcentrum met o.a. supermarkt Deen, een warme bakker, New York Pizza en de Action. Ook is de Blokkerk goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er bevindt zich een bushalte aan de overkant en Hoorn-Kersenboogerd is het dichtstbijzijnde treinstation op 2 minuten rijden.

Ruimtes

De ruimtes hebben ieder een eigen karakter. Dit komt onder andere door de glas in lood ramen en de karakteristieke sfeer die de ruimtes uitstralen. De af te sluiten ruimtes zijn heel geschikt voor flexwerkers, coaches en groepen tot 15 personen. Er is een lift aanwezig en de gehele ruimte is rolstoelvriendelijk. De vrije open ruimte, vide en studio, is buiten kantooruren te gebruiken voor groepen tot 30 personen.

Reserveren, meer informatie of vragen

• Eigen pantry
  • incl koffie/thee
  • Razendsnel Wifi
  • Televisiescherm
  • Flipover
  • Sanitair (incl. douche)
  • Parkeergelegenheid
  • (Goederen)lift

Aanvullende mogelijkheden

• Lunch
  • Diner
  • Borrelarrangement

vanaf € 100,- per dagdeel

Geef jezelf
de ruimte

Wil je iets organiseren? Een werkplek huren of vergaderen op een geestverruimende locatie? Geef jezelf de ruimte. De Vrije Ruimte in de Blokkerk. Neem contact op en we maken het mogelijk.